Zelfbescherming van Kaspersky Endpoint Security

Zelfbescherming voorkomt dat andere programma's acties verrichten die de werking van Kaspersky Endpoint Security kunnen verstoren en, bijvoorbeeld, Kaspersky Endpoint Security van de computer verwijderen. De set beschikbare zelfbeschermingstechnologieën voor Kaspersky Endpoint Security hangt af van het feit of het besturingssysteem 32-bits of 64-bit is (zie onderstaande tabel).

Zelfbeschermingstechnologieën van Kaspersky Endpoint Security

Technologie

Beschrijving

x86 computer

x64 computer

Zelfbeschermingsmechanisme.

De technologie blokkeert de toegang tot de volgende programmacomponenten:

• bestanden in de Kaspersky Endpoint Security-installatiemap en andere bestanden van het programma;
  • registersleutels met records die bij het programma horen;
  • processen die het programma uitvoert.

AM-PPL (Antimalware Protected Process Light).

De technologie beschermt Kaspersky Endpoint Security-processen tegen schadelijke acties. Voor meer informatie over AM-PPL-technologie gaat u naar de website van Microsoft.

AM-PPL-technologie is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 10 versie 1703 (RS2) of hoger en Windows Server 2019.

Verdedigingsmechanisme voor extern beheer.

Deze technologie voorkomt dat programma's voor extern beheer (bijvoorbeeld TeamViewer of RemotelyAnywhere) toegang krijgen tot Kaspersky Endpoint Security.

(behalve voor Windows 7)

In deze sectie

Zelfbescherming inschakelen en uitschakelen

Ondersteuning voor AM-PPL inschakelen en uitschakelen

Bescherming van programmaservices tegen extern beheer

Ondersteuning voor programma's voor extern beheer